SÖKER NI ERFARNA OCH KOMPETENTA SJUKSKÖTERSKOR?

QR Care anställer enbart kompetenta och erfarna sjuksköterskor. Förutom relevanta krav på utbildningar/kurser ställer vi även krav på minst 3 års erfarenhet inom sitt utbildningsområde.

Merparten av våra anställda sjuksköterskor har specialistutbildningar och kan i kombination med sin erfarenhet ha en hög flexibilitet och förmågan att arbeta både enskilt som i teamwork.

Vi har erfarenhet av bemanningsuppdrag på akutmottagningar, vårdavdelningar och ambulansverksamheter på sjukhus men även av arbete på hälsocentraler. Våra tidigare uppdragsgivare omfattar regioner/landsting runt större delen av Sverige och vi har referenser från stort antal enhetschefer som vi gärna förmedlar vidare till er.

Förutom bemanning, avseende operativ verksamhet, har våra anställda även anlitats både för koordination av verksamhet som för projektledning.

Har ni bemanningsbehov för kortare eller längre tidsperioder kan ni kontakta oss för mer information både om oss som bemanningsföretag och våra bemanningsresurser.

Kontakt kan ni ta antingen via mail (info@qr-care.se) eller per telefon 070-690 02 43 eller 070-694 46 01.

Vid akuta bemanningsbehov erbjuder vi er en tillgänglighet på 24/7.

VÅR FLEXIBLA LÖSNING

En stor del av företagskulturen är inriktad till att QR Care alltid ska vara en kvalitativ, flexibel och lösningsorienterad samarbetspartner vilket ställer höga krav på oss när vi anställer sjuksköterskor. Förutom intervjuer som säkerställer både utbildning som yrkeserfarenhet ställer vi alltid krav på två referenter. För oss är det också en självklarhet att kontrollera yrkeslegitimation och undersöka eventuella anmärkningar hos socialstyrelsen.

VÅR TILLGÄNGLIGHET

Vi har en flexibel teknisk infrastruktur som säkerställer att våra uppdragsgivare alltid kan nå oss vilket innebär 24 timmar/dygn och veckans samtliga veckodagar. Detta erbjudande har vi även till samtliga våra anställda och detta för att snabbt kunna lösa akuta problem/frågeställningar.

VILL DU BLI KONTAKTAD FÖR MER INFORMATION?

Notera dina kontaktuppgifter och tidpunkt när du vill bli uppringd med hjälp av formuläret här. Om ärendet är av akut karaktär ringer du vårt kontor 070-690 02 63 och vi svarar oavsett veckodag eller tidpunkt.