QR Care, del av QR Work AB, är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har genom detta erhållit auktorisation för bemanningsverksamhet. Medlemskapet innebär bl.a att vi åtagit oss att följa Vårdförbundets kollektivavtal men också att följa Almegas policy regler. Vår administrativa verksamhet sker från vårt kontor på Köpmangatan i Luleå.

Vår ambition är att hitta rätt person/kompetens till varje bemanningsuppdrag. Vi har två viktiga ledord för vår verksamhet "Kompetens och Kontinuitet" och vars syfte är att säkerställa både våra anställdas som uppdragsgivares förväntningar.

Vi eftersträvar alltid att kunna erbjuda marknadens bästa anställningsvillkor och våra anställningsavtal innehåller även ett antal s.k ”mjuka värden” med innebörden att erbjuda våra anställda en markant högre social trygghet även under tidsperioder man inte är schemalagd.

Som anställd har ni en personlig konsultchef ni kan kontakta både under som före/efter bemanningsuppdrag. Vi har även ett journummer, 070-690 02 43, som ni kan ringa vid akuta ärenden och detta oavsett veckodag eller tidpunkt på dygnet.

I våra anställningsavtal finns samtliga anställningsvillkor angivna men vi bifogar även bilagor, som mer i detalj, återspeglar innehållet i anställningsavtalet. Genom detta kan våra anställda, innan man undertecknar anställningsavtalet, kontrollera att vi följer Vårdförbundets kollektivavtal och att ex rätt lön blivit utbetald.

Samtliga våra anställda avgör när man kan/vill arbeta och arbetstider och därefter söker vi efter passande bemanningsuppdrag baserat på dessa önskemål. Med längre tidsmässig framförhållning ökar våra möjligheter att verkligen uppfylla samtliga önskemål.

Vi presenterar aktuella bemanningsuppdrag genom veckovisa mailutskick, hittar ni ett intressant uppdrag kan ni genom svarsmail snabbt återkomma till någon av våra konsultchefer för mer information eller svar på frågor ni har.

Ni får tidrapporter för hela det avtalade bemanningsuppdraget som ni därefter fyller i dagligen och efter sista arbetspasset lämnar till ansvarig chef på avdelningen. Maila eller sms:a en kopia av denna rapport till oss för eventuella korrigeringar av er lön.

Efter slutfört bemanningsuppdrag och efter ni skickat sms/mail till oss med kopia av tidrapport, gör vi eventuella korrigeringar och lönen utbetalas som senast
inom 4 vardagar efter slutfört uppdrag (oftast påföljande vardag).

QR Care administrerar och betalar samtliga rese- och boendekostnader. Ni får all information och resedokument skickade till er i god tid innan avresedatum. Boendefrågan har vi löst genom lägenheter vi hyr eller boende på hotell. Vi garanterar samtliga ett eget rum.

Vill ni få möjligheten att få referenser från några av våra nuvarande anställda eller har andra frågor. Maila era kontaktuppgifter och vi kontaktar er snarast.

Ladda ner hela vårt informationsblad (pdf)